Returnering

RETURNERING AF EN VARE

Hos J by J Fashion har du altid 14 dages fuld returret på online køb, gældende fra den dag du modtager varen. Varen skal selvfølgelig være ubrugt og tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen.


Skal du returnere en vare, kan du gøre det via dette link:

https://retur.pakkelabels.dk/jbyjfashion

På vores returportal kan du købe en returlabel, og på den måde sikre du, at pakken sendes det rigtige sted hen. Det eneste det kræver er, at du har en A4 printer.

DETTE ER BLOT ET TILBUD. DU ER VELKOMMEN TIL AT RETURENE PAKKEN PÅ ANDEN VIS - DOG INDEN FOR NEDENSTÅENDE REGLER.

Varen byttes kun når leverandør mærkatet og prismærket er intakt og stadigvæk sidder på varen. Det giver dig en sikkerhed som kunde for altid at modtage ubrugte varer.

Varer der lugter af røg/nikotin, har fået pletter, på anden måde er blevet synligt misholdt, eller som er blevet anvendt og/eller vasket, tages ikke retur.

Strømper, leggings samt parfume skal være i ubrudt emballage ved returnering.

Omkostningerne ved at sende retur skal du selv stå for.

Det er dit eget ansvar at sende en vare retur, og at varen er forsvarligt indpakket. Skoæsker må IKKE bruges som forsendelsesæsker, men skal lægges i en anden kasse eller forsendelsesæske ved returnering.

Vi anbefaler, at varen returneres som pakkepost med GLS eller Postnord. Det gør det muligt at spore pakken, og det fjerner enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til J by J Fashion. Såfremt udlevering af pakken ikke har fundet sted, er der også mulighed for at efterlyse den.

OBS. Vi FRARÅDER at bruge DAO, da de levere udenfor vores åbningstid og derfor bliver pakken lagt udenfor centret.


VIGTIGT:
HUSK AT VEDLÆGGE EN KOPI AF DIN ORDREBEKRÆFTIGELSE AF DIN ORDRE FRA JBYJFASHION.DK!

Ordrebekræftigelsen, af din ordre lagt på jbyjfashion.dk, er vores garanti for at varen er købt hos os. Uden kvittering er det heller ikke muligt at tilbageføre dine penge, og din returpakke vil blive henlagt til kvitteringen er modtaget.

Penge for returvarer vil blive tilbageført til dit betalingskort inden for 5 hverdage efter modtagelse.

OMBYTNING AF VARE

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller farve, skal du returnerer varen, og lægge en ny ordre på webshoppen. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke er udsolgt i mellemtiden.

Når vi modtager returvaren, overfører vi pengene til det anvendte betalingskort.

VIGTIGT:
HUSK AT VEDLÆGGE EN KOPI AF DIN ORDREBEKRÆFTIGELSE AF DIN ORDRE FRA JBYJFASHION.DK!

FEJL I LEVRINGEN / REKLAMATIONER

Oplever du at der er fejl i din levering, eller har du en reklamation, bedes du kontakte os hurtigst muligt og inden varen sendes retur. Det gøres enten på vores mail info@jbyjfashion.dk eller på tlf. 59 68 90 88